avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl cu activitate de contabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl cu activitate de contabilitate

doresc sa aflu daca sunt economista fara ceccar am dreptul sau nu sa infiintez un srl cu domeniu de activitate contabilitate
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:57, 13 Aprilie 2013
Din cate stiu eu, nu puteti SRL dar puteti PFA
Pentru a desfăşura activităţi contabile trebuie să aveţi ca obiect principal de activitate codul 6920 - activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă fiscală. Acesta este un obiect sub condiţie şi conform art. 9 din OG 65/1994 pentru a constitui o societate cu acest obiect de activitate trebuie să faceţi dovada către sunteţi expert contabil. Iar calitatea de expert contabil se acordă de asociaţia profesională a contabililor, adică de C.E.C.C.A.R.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comertului iclaudia19 iclaudia19 buna seara, sunt economist si as vrea sa incep sa tin evidenta contabila la mai multe firme, am o firma personala pe care as putea lucra(a le factura prestari ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o nelamurire tinand cont ca am tot citit varii pareri Eu ca si economist , absolventa de studii superioare, avand si un curs de calificare pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc un sfat denisa2011 denisa2011 buna ziua am intentia de a infiinta un SRL, o firma de contabilitate, resurse umane, consultanta, aproape tot; Problema este ca nu sunt contabil autorizat, ... (vezi toată discuția)