avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia director marketing
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia director marketing

Buna ziua,

Eu sunt angajat ca si "agent vanzari-marketing" si urmeaza sa fiu promovat.
In primul rand nu gasesc un COR pentru agent vanzari-marketing? Dar nu asta e important.

Eu as vrea sa fiu promovat ca si "Director marketing" nicidecum "manager marketing" sau "sef serviciu marketing" sau "Sef birou marketing".

Exista sau nu functia Director Marketing? Gasesc fisa postului pe net la functia asta, dar nu gasesc COR pentru asa ceva.

Manger stiu ca e sub director!

Astept un raspuns. Multumesc!

PS: e SRL daca are vreo importanta
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
CrashOvermind, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 14 Aprilie 2013
In C.O.R. nu exista functia de director marketing.... in locul acestei functii se poate folosi
122107 - Manager marketing (tarife, contracte, achizitii) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Account manager cor ary_eduard ary_eduard Buna ziua, Nu am gasit functia de account manager in Clasificarea ocupatiilor din Romania. Ce functie asemanatoare, prevazuta si in cor, s-ar putea trece ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie conform cor AlexandraPet AlexandraPet Salut , Lucrez din 2012 la filiala din Romania a unei companii multinationale pe postul de Asistent Manager Vanzari. La intrunirea de la sfarsitul acestui ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod cor in contractul de munca cerece cerece In contractul de munca am cod COR 121018 Director Vanzari. Fisa postului corespunde pozitiei de Global Sourcing Manager. Ce cod COR corespunde pozitiei din ... (vezi toată discuția)