avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită continuarea executarii silite dupa vanzarea imobilului ...
Discuție deschisă în Executare silită

continuarea executarii silite dupa vanzarea imobilului ipotecat

Buna.In urma unui contract de credit ipotecar incheiat in anul 2007 cu S.C. IFN din cauza crizei economice am ajuns sa fiu executat silit apartamentul fiind vandut prin licitatie publica in 29.01.2013.De ce banca nu m-a instiintat de scoaterea imobilului la licitatie?De ce se merge cu poprirea mai departe atata timp cat obiectul gajului a fost vandut fara acordul meu si la un pret sub cel contractual?La un automobil ti-l ia din fata casei fara acordul tau,dar nu mai au nici o pretentie financiara.La imobile se pun penalizari si dobanzi pana la sfarsitul creditului?Cand se v-a sfarsii?Nu sunt de acord cu poprirea care mi se aplica mie si sotiei dupa vanzarea obiectului de gaj. Ce este de facut? Unde si cine ne poate ajuta juridic? Si noi avem drepturi. Nu noi i-am pus sa vanda apartamentul la un pret derizoriu care nu le acopereau debitul.Trebuie sa pierdem ambele parti,noi avansul,casa si ratele date pana la executare,banca diferenta care a ramas.Am ramas pe drumuri cu un copil minor. Ce este de facut? VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gabi007 , utilizator 22:03, 15 Aprilie 2013
Din discutie, inteleg ca e vorba despre un contract de credit bancar cu garantie ipotecara asupra apartamentului.
In calitate de ce ati semnat Dvs. si sotia contractul de credit? Imprumutat si garant ipotecar sau doar garant ipotecar?
De cand nu mai locuiati la adresa de domiciliu? sau de cand v-ati schimbat domiciliul?
Actele de executare silita se comunica obligatoriu la adresa de domiciliu a debitorilor, inclusiv publicatia de vanzare imobiliara!
In calitate de debitor eu si codebitor sotia.Apartamentul a fost achizitionat prin credit ipotecar in 2007.
Banca nu m-a somat cu privire la executarea silita decat la adresele anterioare. Celelalte scrisori de mariri ale dobanzilor etc le-au trimispe adresa imobilului vandut dar ....ce era imporant pentru mine....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita codebitor credit bancar ramolex ramolex buna seara! doi tineri casatoriti au contractat un credit de la banca. deoarece veniturile lor nu erau suficiente, au adus si doi codebitori (parintii) cu ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)