Buna ziua as avea nevoie de niste informatii daca se poate.M-a sunat cineva din familie cum ca ar avea nevoie de mine pentru a merge la amanet si a ridica un laptop lasat de fiul sau ,tot din famile,insa fiul este plecat la munca in strainatate,s-a folosit de chestia cu amanetul pentru a face rost de bani pentru plecare si ar mai fi 2 zile in care ar mai putea fi ridicat laptopul.Acum nu stiu daca sa accept sa merg sa ridic respectivul laptop sau nu,nu am mai avut de a face cu amanetul.Poate trebuie sa semnez ceva acolo sau au nevoie de date din cartea de identitate,care ar fi riscul pentru mine?
Ei spun ca au vorbit cu respectivii de la amanet si le-au explicat ca personal ei nu pot ajunge la amanet pentru ca sunt plecati din localitate si ma vor trimite pe mine.Eu as merge pentru ca ar fi pacat sa piarda laptopul,respectivele persoane sunt din familie,dar in acelasi timp imi este teama.Cum sa procedez? va multumesc anticipat
Amanet auto
Law4all
Buna ziua, ma confrunt cu o problema. Am apelat la serviciile unui amanet auto, suma împrumutată este in jur de 15% din valoarea mașinii. Am lăsat mașina ... (vezi toată discuția)
împuternicire
danieldinica
Mă confrunt cu următoarea problemă:
Locatarii blocului în care locuiesc, s-au hotărât să accepte construirea unei mansarde de către o firmă ,contra ... (vezi toată discuția)