avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Programul rabla: care e procedura de radiere?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Programul rabla: care e procedura de radiere?

Deţin in folosinţă o dacie 1300L, pentru care am talonul si cartea de identitate a vehicolului. Proprietarul, nepotul meu, e plecat in strainatate si tatal lui a fost imputernicit ca reprezentant legal prin procura. Masina se afla la domiciliul meu care este in alt oras decât cel in care traieste varul meu, tatăl nepotului- orass unde este inregistrata in circulaţie Dacia. Autoturismul nu are ITP si asigurare, deci nu poate fi deplasat.
Întrebarea mea este: cum se poate radia masina? Pot ca eu sa o prezint spre casare aici, in orasul unde locuiesc si radierea din circulatie sa se faca in orasul de domiciliu al varului meu? care este procedura?

Alte discuții în legătură

Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)
Probleme fisa de inmatriculare bandidos bandidos In vara acestui an am achizitionat un autoturism din orasul Targu-Jiu. Pana in prezent fostul proprietar nu mi-a trimis fisa fiscala si fisa de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)