avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare

Buna ziua,
Doresc sa obtin cod de TVA pt ca va urma sa prestez servicii in UE. Mentionez ca in Romania nu sunt inregistrat ca platitor de TVA.
Ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine cod tva pt servicii intracomunitare si cam cat dureaza procedura de obtinere?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 11:07, 18 Aprilie 2013
Buna ziua,

Cititi va rog acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii catre elvetia fiulian fiulian Buna ziua, Am o firma neplatitoare de TVA si prestez servicii IT pentru o firma din elvetia. Exista o procedura speciala pentru emiterea facturilor catre ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)