avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce inseamna ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce inseamna ?

Salutare, Am primit acest mail pentru neplata facturii. Ce doresc este sa imi spuneti ce inseamna chestia in care spune ca trimite dosarul la Departamentul Juridic ? mai pe romaneste ce inseamna ?

Uitati o poza cu mailul :[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: 299KA , utilizator 13:22, 18 Aprilie 2013
Inseamna ca aveti o datorie de platit ceea ce ii indreptateste sa va actioneze in judecata.
si ce se intampla daca ma actioneaza in instanta ?
Se prea poate sa aiba castig de cauza si sa obtina un titlu executoriu pentru suma facturii plus penalitati, la care se vor adauga si cheltuieli de judecata, apoi vor apela la executor pt a va executa silit, veti datora si cheltuieli de executare + onorariul executorului.
Daca aveti venituri / conturi bancare se poate pune poprire pe ele sau poate aveti bunuri in proprietate care pot fi executate silit.
Am inteles, va multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executor judecatoresc ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Vineri am primit pe e-mail si pe SMS , din partea bancii unde am cont , fata de faptul ca mi s-a pus poprire pe conturi din partea unui executor ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Restituire bani antecontract Florin00 Florin00 Salut, Am semnat ante-contract iar la cateva zile banca a verificat adresa si nu imi poate acord credit prima casa pentru ca blocul respectiv figureaza pe ... (vezi toată discuția)