avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Implicatii legale /imitare coperta
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Implicatii legale /imitare coperta

Se doreste realizarea unui caiet dupa modelul cartii "jurnalul unui pusti". Se vor schimba cateva elemente...dar coperta va fi oarecum asemanatoare.
Ce implicatii legale are o astfel de realizare?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 11:25, 18 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract drepturi de autor luminitamaric luminitamaric Am o editura si avem o carte in curs de aparitie, coperta cartii este realizata de un pictor renumit. Intrebarea este cine ma poate ajuta cu un model de ... (vezi toată discuția)
"registrul jurnal" prevazut in hg 1588/2007 - norme de aplicare la legea 230/2007 anele2010 anele2010 As dori sa stiu ce trebuie sa se consemneze intr-un \\"registru jurnal\\", cerut de Art. 22, alin. (7) din HG 1588/2007 - Norme de aplicare la Legea ... (vezi toată discuția)
Magazin online lula251983 lula251983 Buna ziua . Caut raspunsuri si indrumare . Am creat niste caiete tip jurnal pe care doresc sa le vand . am creat si un website . Doresc sa stiu (citisem ... (vezi toată discuția)