avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract inchiriere auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract inchiriere auto

buna ziua, as vrea si eu sa stiu unde pot gasi un model de contract de inchiriere auto si ce demersuri legale trebuie sa faca partile contractului (daca contractul trebuie inregistrat undeva). Atat locatarul cat si locatarul sunt persoane juridice.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:21, 22 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere camion cornell41 cornell41 Buna seara, Am un camion de 7,5 t si este inmatriculat pe persoana fizica. Doresc sa-l inchiriez unui SRL.Cum procedez? Fac un contract de inchiriere la ... (vezi toată discuția)
Se poate face evacuarea unor chiriasi in cazul in care n-au platit 6 luni chiria? basGLM basGLM Buna ziua. As avea o intrebare. Am o chiriasa intr-un imobil pe care il detin. Detin un contract de inchiriere inregistrat la ANAF, unde mi-am platit toate ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto Nikoletta001 Nikoletta001 Buna ziua, am si eu o nelamurile cu privire la contractul de comodat. Vreau sa stiu daca pot face contract de comodat cu masina proprie - de pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)