avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca de 2 ore desi serviciile prestate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca de 2 ore desi serviciile prestate sunt de 16 ore .

Buna ziua ,
Lucrez intr-un restaurant si vor sa imi faca contract de munca pentru doua ore desi eu lucrez 16 ore . una cu una ( una lucrez , una libera) .
Care sunt ilegalitatie si care sunt sanctiunile ce se vor aplica angajatorului ??
Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Daca deja lucrati si nu aveti CIM, atunci firma e pasibila de amenda pentru 'munca la negru" de 10000 lei pentru fiecare persoana depistata la munca.
In ceea ce priveste incadrarea cu norma intreaga sau cu timp partial, in functie de numarul de ore lucrate, ITM-ul poate sa dispuna modificarea CIM conform realitatii constatate la fata locului prin PV Control.....in cazul in care este sesizat.
Va multumesc pentru raspunsuri , am sa merg la ITM pentru a raporta acest ABUZ , si , intradevar nu am nici macar contractul incheiat pentru ca nu am semnat nimic .
Va multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca prin demisie crisu_10 crisu_10 buna seara.intentionez sa demisionez de la firma la care sunt angajat de aproximativ 3 luni.ce drepturi am?cat trebuie sa lucrez in perioada preavizului?va ... (vezi toată discuția)
Munca efectuata in zilele de repaus saptamanal paulbotezatu paulbotezatu Buna ziua! Lucrez de 15 ani cu program de 8 ore luni-vineri,iar sambata si duminica acumulez inca 5 ore (3 sambata ,2 duminica).De asemeni in zilele de ... (vezi toată discuția)
Opriri permanente din salariu motiv de demisie fara preaviz ? GeorDanny GeorDanny Lucrez la o firma unde penalizarile au devenit un lucru normal la fiecare salariu ele nu sunt nici`o data mai mici de 50 lei . Ultima pe care am primit`o ... (vezi toată discuția)