avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Data raportarilor in declaratia 390
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Data raportarilor in declaratia 390

Am rezumat deja nelamurirea mea: daca am emis o factura in 30 a lunii, depun declaratia 390 pana in 25 a lunii imediat urmatoare? Chiar daca incasarea s-a facut in 15 a lunii urmatoare? Adica, se depune pana in 25 a lunii urmatoare, de la data facturarii sau de la data intrarii banilor in cont?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 12:26, 22 Aprilie 2013
Pana la 25 a lunii urmatoare emiterii facturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod intracomunitar pfa neplatitor de tva Vlad444 Vlad444 Am cateva intrebari legate de necesitatea obtinerii codului intracomunitar. In contextul in care un PFA neplatitor de TVA (partida simpla, sistem real) in ... (vezi toată discuția)
Pana cand se poate depunde declaratia 390 gabbello gabbello Buna ziua, Potrivit instructiunilor de completare pt declaratia 390 (privind livrarile intracomunitare) declaratia se poate depune pana la data de 15 a ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie intracomunitara RobertR RobertR Buna ziua, Am facut o achizitie intracomunitara din Polonia si am urmatorea situatie: Am facut plata pe baza unei proforme in luna septembrie mai exact pe ... (vezi toată discuția)