avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5

Buna ziua,

Stie cineva care sunt pasii necesari autorizarii unui punt de lucru la primaria sectorului 5? Am depus la registrul comertului si vreau sa depun la primarie, dsv, sanepid, mediu si itm. Am completat la registru o declaratie model 2 si vreau sa stiu daca mai este necesar sa merg cu dosarele peste tot sau trimit de la registru declaratia aia pe propria raspundere ce intocmesc toate conditiile cerute.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: costy_ony , utilizator 15:42, 29 Aprilie 2013
costy_ony a scris:

cod caen 4722


De la mediu nu aveti nevoie de autorizatie pentru acest cod.
In schimb, cf. L 211/ 2011, veti avea nevoie de o persoana autorizata (curs de pregatire) pt gestiunea deseurilor generate din activitate (sau puteti externaliza serviciul, ca la contabilitate). Veti face niste raportari specifice pt ambalaje si va trebui sa va inscrieti intr-un registru la AFM, prin care veti plati o taxa pt ambalajele nevalorificate (in cazul in care comercializati si produse ambalate....).


Va multumesc mult. Am depus astazi la primarie si a fost ok. Maine urmeaza la Sanepid. La administratia financiara aveti idee ce documente se depun ? si mai depun si la DSV dar nu stiu de ce documente am nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru autorizatia de functionare alex1982us alex1982us salut am un magazin de haine ,ce conditii trebuie indeplinite pentru a primi autorizatia de functonare,sanitare,protectia mediului,sanitar veterinar protectia ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)