avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale conditii pentru autorizatia de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

conditii pentru autorizatia de functionare

salut am un magazin de haine ,ce conditii trebuie indeplinite pentru a primi autorizatia de functonare,sanitare,protectia mediului,sanitar veterinar protectia muncii PSI etc?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 14:50, 23 Aprilie 2013
Buna ziua!
De la mediu nu aveti nevoie de autorizatie. In schimb, cf. L 211/ 2011, veti avea nevoie de o persoana autorizata (curs de pregatire) pt gestiunea deseurilor generate din activitate (sau puteti externaliza serviciul, ca la contabilitate). Veti face niste raportari specifice pt ambalaje si va trebui sa va inscrieti intr-un registru la AFM, prin care veti plati o taxa pt ambalajele nevalorificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5 costy_ony costy_ony Buna ziua, Stie cineva care sunt pasii necesari autorizarii unui punt de lucru la primaria sectorului 5? Am depus la registrul comertului si vreau sa depun ... (vezi toată discuția)
Aviz garda de mediu funcaffe funcaffe Aveti idee unde pot gasi informatii legate de cine trebuie sa obtina aviz de la garda de mediu. Eu detin un bar cu cod CAEN 5630, Baruri si alte activitati de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii firma noua piese auto horneactiberiu horneactiberiu buna seara,am infiintat o societate import piese iveco cu amanuntul si engro,as dori sa stiu exact care sunt pasii care trebuiesc sa le fac in momentul in care ... (vezi toată discuția)