avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Exigibilitate TVA la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Exigibilitate TVA la incasare

Societeatea X aplica tva la incasare .Cumpara marfa de la societatea B care nu aplica tva la incasare.
Plata se face 60 zile.
Cand se deduce tva la primirea facturii sau in momentul platii facturii?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 11:18, 23 Aprilie 2013
Buna ziua,

Daca aplicati sistemul de tva la incasare, deduceti taxa in momentul efectuari platii dar nu mai tarziu de cele 90 de zile, indiferent daca furnizorul aplica sau nu sistemul.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva incasare Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Daca eu societatea A sunt cu tva la incasare si cumpar de la o societate B care este nu este cu tva la incasare eu trec tva in 4428 si doar dupa ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare ionut_conta ionut_conta Am urmatoarea nelamurire: Societatea mea - [b]TVA la incasare[/b] 1.Furnizor TVA la incasare - TVA se deduce la data plati 2.Furnizor NU aplica TVA la ... (vezi toată discuția)
Cand se deduce tva-ul daca furnizorul nu este inregistrat in sistem? alina.energygas alina.energygas Buna seara, se achizitioneaza marfa cu plata la 60 zile de la un furnizor care a depasit plafonul si deci nu s-a inreg in sistem intrebare: cand se deduce ... (vezi toată discuția)