avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale penalitati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

penalitati

nu am declarat mansarda la impozit din 2008si acum mi-a venit de plata o suma care am achitato integral dar mi-a pus si penalitati care este calea legala se mai platesc penalitatile din moment ce am achitat suma retroactiv
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 18:49, 23 Aprilie 2013
Calea legala este sa platiti si majorarile de intarziere.
Incercati si faceti o cerere pentru scutirea de majorari.
Poate vi se aproba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de penalitati si dobanzi la impozite pe venit neachitate la un birou individual ionpavelarh ionpavelarh daca se calculeaza in urma unui control al ANAF UN IMPOZIT SUPLIMENTAR PE VENIT PE O PERIOADA DE TIMP ANTERIOARA CONTROLULUI FINANCIAR , S-A EMIS UN ACT ... (vezi toată discuția)
Scutire penalitati la firme,daca se face plata datoriilor pana la 31 decembrie. getic2000 getic2000 Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)
Se mai aplica penalitati si dobanzi dupa radierea pfa? tzitzi tzitzi Buna ziua. Am avut un PFA din 2006, radiat in iunie 2010. Nu am platit cuantumul total al impozitelor datorate, s-au cumulat majorari si acum am poprire pusa ... (vezi toată discuția)