avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbrul de mediu

vreau sami iau o masina din 1999 si dau pe ia 1500 de euro si timbrul de mediu ma costa 1400 cum sa fac se mai poate da statul in judecata?sau ce portite sunt daca mai sunt
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:39, 26 Aprilie 2013
Porţiţe nu au fost niciodată, au fost acţiuni care au fost admise. Formulaţi o acţiune în instanţă şi vedeţi dacă veţi avea câştig de cauză. Până la acest moment nu s-a pronunţat nici o instanţă cu privire la timbrul de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare timbru de mediu sergiulik sergiulik Buna ziua. As dori sa achizitionez o masina din strainatate cu o normal de poluare Euro3. Timbru de mediu se ridica la valoarea masinii poate chiar mai mult ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu mariusszoke mariusszoke Buna ziua, Ca sa fiu scurt si la obiect, am un Volvo S40, an 2000, 1.9 diesel, euro 2, neimatriculat, adus in tara de 3 luni pt suma modesta de doar 100 ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)