avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs functii publice de conducere.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functii publice de conducere.

In situatia in care am demarat procedurile pentru ocuparea prin concurs a unei functii publice de conducere, cum se procedeaza daca doresc ocuparea functiei publice de conducere sa se faca prin transfer ???
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 14:17, 9 Mai 2013
Va rugati sa nu se depuna niciun dosar sau niciun candidat sa fie declarat admis.:(
Mai este necesar ca pentru ocuparea functiei de conducere sa fii absolvent de master?
Nu, pana in 2015.
Asta era cea mai viabila solutie, dar daca ANFP-ul nu-mi da aviz favorabil?
Atunci le indicati exceptia din Legea nr. 284/2010 care va permite aceasta derogare, desi evident ca o stiu.

Alte discuții în legătură

Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Transferul in administratia publica locala alinpopescu1804 alinpopescu1804 Buna ziua. Oricit am cautat eu in L. 188/1999, sau pe site-ul anfp nu am gasit trimiteri care sa-mi arate ca se practica transferul asta: de secretar ... (vezi toată discuția)
Sef serviciu alinaoana alinaoana pot urma un curs postuniversitar in decurs de 5 ani de la numirea mea pe post de conducere? (vezi toată discuția)