In situatia in care am demarat procedurile pentru ocuparea prin concurs a unei functii publice de conducere, cum se procedeaza daca doresc ocuparea functiei publice de conducere sa se faca prin transfer ???
Functia de secretar oras poate fi asimilata cu o functie de conducere pentru a putea se transfera?
Pe functia de secreatr oras se doreste transferul unei persoane care ocupa functia de sef serviciu in cadrul unei directii a finantelor publice, se poate ?
Daca ocupi functia de sef serviciu nu te poti transfera decat pe o functie similara, adica tot de sef serviciu, nicidecum de secretar(functie care e de conducere dar e aparte). Cel putin asa stiu eu.
De acord, dar vroiam sa stiu anumite pareri privind cele doua functii, care este "mai mare in grad"... sef serviciu , sau secretar?
Daca putem considera ca functia publica de conducere de secretar este inferioare functiei publice de conducere de sef serviciu.
Dupa parerea mea functia de secretar este pe o treapta mai inalta decat cea de sef serviciu, dovada ca si in organigrama sefii de servicii sunt subordonati secretarului si nu invers.