avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cu firma de furnizare internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cu firma de furnizare internet

Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara sa fiu anuntat in prealabil firma respectiva a incheiat un contract cu cei dela rds rcs si asa am devenit clientul lor...La vremea respectiva tatal meu avea cablu si telefonie de la rds-rcs,deci automat rds-ul a introdus si internetul in abonamentul existent(cablu,telefonie) fara a fi anuntat. Acum 2 luni am mers la un sediu rds pentru schimbarea contractului de internet pe numele meu,iar cablul si telefonia sa ramana pe numele tatalui meu. Am facut o cerere,am dus copie dupa buletinul meu si al tatalui meu,el fiind in spital la momentul respectiv. Ieri am fost la ei la sediu pentru a rezilia contractul de internet care nu mai functiona de aprox. o luna jumate pentru ca cei de la rds nu s-au deranjat sa vina pana la mine ptr instalarea aparatului ptr internet,acest serviciu fiind platit in avans iar eu nu am beneficiat de acest serviciu,sa nu mai spun ca atunci cand am mers la ei la sediu mi-au spus ca am 3 luni gratuite si ca trebuie sa platesc 60 de lei(care au fost achitati pe loc) ptr a beneficia de internet 2 luni dupa expirarea gratuitatii... Mergand ieri la sediu cerand rezilierea contractului,mi-au spus ca nu s-a facut nici o schimbare a contractului(dupa o luna jumate dupa ce am depus cererea)nu figurez in baza lor de date si nu au posibilitatea sa caute in arhive,sa se uite la semnaturi,buletine aduse etc. Dupa 2 ore in care m-am rugat de ei sa-si sune managerul,un supervizor orice,s-a facut ora plecarii(18:00) si ne-au poftit frumos afara. Rugandu-i in continuare sa vorbim cu cineva mai in masura, domnii de acolo au chemat BGS-ul sa ne "pofteasca afara" prin intimidare. PS-taxa de reziliere fiind 150 ron. Se poate rezilia fara a plati aceasta suma avand in vedere ca serviciul nu mi-a fost oferit,nu am nici un echipament de la ei in casa? Va multumesc anticipat! C.
Cel mai recent răspuns: kissmy09 , utilizator 22:42, 24 Aprilie 2013
aveti vreun contract semnat cu rds-ul?
verificati daca in contractul incheiat cu firma de internet aceasta avea dreptul sa cesioneze contractul catre alta firma fara sa anunte clientul.
daca ati ajuns clientul rds-ului fara acordul dvs. contractul poate fi nul.
de asemenea verificati conditiile in care contractul ci firma de internet putea fi reziliat.
va multumesc pt ajutor..va doresc o seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)