avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 100 microintreprindere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 100 microintreprindere

am un magazin alimentar, daca am vazari de 20000 intr-o luna, asta inseamna ca platesc impozit pe venit de 3% , adica 600 de lei?????
:O

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:23, 25 Aprilie 2013
Imi puteti spune va rog ce as putea sa fac daca la declaratia 300 s-a preluat gresit soldul sumei negative a TVA raportate din perioada precedenta pt care nu s-a solicitat rambursare (5105 in loc de 2689 lei. In recipisa imi zice ca nu sunt erori de validare dar am atetionari: A:validari globale atentionare regula 98: randul 38 eronat...?????? Multumesc!!!

Sunt la inceput de drum si e vai de mine.....sunt foarte stresata :(((
Trebuie sa depuneti o cerere de corectare a erorilor materiale insotita de decontul initial, decontul corectat, balanta lunii.
Aveti informatii despre corectarea erorilor materiale din declaratia depusa deja la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare factura inregistrata gresit pdoru pdoru Am constatat zilele trecute (august 2008) ca in martie 2007 (deci anul trecut) s-a inregistrat gresit in contabilitate o factura emisa de mine catre un ... (vezi toată discuția)
Corectare erori materiale decont tva Pop Lenuta Pop Lenuta va rog sa mi raspundeti la corectarea erorilor materiale conform OMF 179/2007 corectarea erorilor materiale din decontul de tva, persoana impozabila poate ... (vezi toată discuția)
2 rectificative la aceeasi declaratie, se poate? deacroxana deacroxana Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)