avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Problema Polita RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Problema Polita RCA

Buna ziua, in data de 01:03:2013 am facut RCA ul prin intermediul unui Broker exact la sediul firmei. Masina este inmatriculata pe numele fratelui care sufera de un handicap locomotor si astfel are o reducere de 50% din suma. La momentul platii si achizitionarii politei RCA nu am fost intrebat daca masina este ajustata problemelor propietarului. Dupa aproximativ o luna si jumatate am primit un telefon de la broker ul cu care am incheiat polita, care-mi spunea ca daca masina nu este modificata conform nevoilor v-a trebui sa achit diferenta de bani care a fost scazuta prin acea reducere. Mentionez ca am mai avut RCA la firma respectiva si nu s-a pus problema daca masina este sau nu modificata. Intrebarea mea este daca din momentul eliberarii acestei polite si trecerea unei perioade de peste o luna se poate anula aceasta polita din simplul motiv ca este greseala lor
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
MihaiFlorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 14:30, 26 Aprilie 2013
ei pot anula polita si in momentul in care ar trebui sa plateasca dauna. asa ca daca nu platesti diferenta si ai vreun eveniment cu masina risti sa te trezesti ca nu ai asigurare.
Multumesc pentru raspuns. Diferenta de bani nu este mare dar din pacate am o dauna la ei si firma respectiva nu vrea sa plateasca pretinzand ca nu clientul lor m a lovit. Respectivul client a fost chiar si la sediul firmei unde a dat o declaratie cum ca dansul a produs respectiva dauna. Am vrut doar sa stiu daca pot proceda exact ca dansii si sa nu-mi respect intelegerea
Putin probabil sa anuleze polita, cel mai probabil vor imputa diferenta pana la o polita normala celui care a incheiat polita. Intradevar, pentru acordarea reducerii pentru persoane cu handicap. trebuie ca masina sa fie adaptata, si acest lucru specificat in actele masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita rca Jeremy Jeremy In urma cu 3 saptamani un prieten de-al meu a facut o polita rca cu reducere de 50% pentru handicapat prin intermediul unui agent broker de asigurari. La ... (vezi toată discuția)
Diferenta plata rca pentru date eronate bogdan2005 bogdan2005 Buna ziua, Numele meu este Bogdan si detin o firma de transport persoane. In perioada ianuarie - februarie, am facut 4 polite RCA la 4 microbuze ... (vezi toată discuția)
Anulare polita rca cgabriela63 cgabriela63 Buna ziua! Sunt agent de asigurari la o firma de brokeraj. Iri am facut o polita si dupa ce am listat-o am vazut ca am gresit seria de sasiu si data de la ... (vezi toată discuția)