avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntare la unul dintre copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntare la unul dintre copii

am un fiu in varsta de 13 ani.doreste sa renunte la scoala,pleaca de acasa de dimineata pana seara impotriva vointei mele.din pacate nu asculta nimic din ce ii explic.in cazul asta ma vad neputincioasa in a ii face o educatie asa cum se cuvine.imi spune deseori ca nu mai vrea sa ii fiu mama.se poate sa renunt la acest copil? mai am o fetita de 11 ani cu care ma inteleg foarte bine.are rezultate f bune atat la invatatura cat si la activitatea extrascolara pe care o are.
Adica cum sa va sacrificati fiica?
Ce intelegeti prin a renunta la un copil ? Il lasati unde ?
Copilul are tata sau sunteti vaduva ?
Mergeti la DGASPC si cereti sprijin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, copil minor, mama pleaca la munca in strainate, face actiuni de indepartare a copilului de tata RaduTroy RaduTroy Sotia a divortat. Hot. Jud.:copilul la mama, eu platesc pensie; locuim impreuna, custodie comuna. Imediat dupa hotarire mama pleaca in strainatata la munca, ... (vezi toată discuția)
Minor care refuză să meargă la școală și are probleme de comportament după ce a aflat că este adoptat: cum am putea rezolva situația? am ajuns la capătul răbdării și al înțelegerii adra62 adra62 Buna ziua. Ne confruntam cu urmatoarea problema: avem un copil pe care l-am adoptat in anul 2000 (a fost adus acasa direct din maternitate). Noi am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Renuntare la custodie julieta1 julieta1 Bună ziua, am un copil de 15 ani , cu care nu mă mai pot înțelege sub nici o formă. Problemele au ajuns într-un stadiu grav, cu amenințări...etc. ... (vezi toată discuția)