avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie ccc doua contracte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie ccc doua contracte

As dori sa stiu daca in situatia in care am doua CIM la doi angajatori deiferiti unul de 8 ore zi si celalalt de 2/ore zi:
1 in concediu pre si postnatal ambii angajatori imi vor plati concediul si daca sunt obligata sa vin cu doua concedii din partea medicului si
2 la calculul indemnizatiei intra veniturile din ambele contracte?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:56, 26 Aprilie 2013
La angajatorul unde aveti functia de baza duceti originalul si la cealalta firma o copie.

Pe copia certificatului medical se va inscrie „Conform cu originalul” si se va aplica stampila unitatii, parafa si semnatura medicului prescriptor, precum si, dupa caz, parafa si semnatura medicului sef de sectie,
2.Da,intra ambele.
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal platit de doi angajatori 12luc 12luc Sunt angajata la doua spitale, la unul cu norma intreaga si la celalalt cu 3ore si jumatate. Nu am luat concediu prenatal.dupa nastere doresc sa intru in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal 2 locuri de munca 8 ore/zi ramonaneagoie ramonaneagoie Buna ziua. Cum se procedeaza cu concediul prenatal/postnatal in cazul in care o salariata are 2 locuri de munca, inregistrate cu 8h/zi, fiecare in ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si doi angajatori rodicasuta53 rodicasuta53 Ptr o persoana care lucreaza cu contract de munca de 8 ore la stat si contract de munca de 4 ore la privat unde/cum se calculeaza concediul de maternitate??? ... (vezi toată discuția)