stefisis a scris:
Din cate stiu si am auzit de la alte primarii, daca faci dovada ca nu o tii pe spatiul public, se poate radia de la impozit. Mentionez ca o pot tine la parintii mei la tara, in curte, nefiind pe spatiul public.
Ati auzit dvoastra ceva, ceva, dar nu tot.
Intradevar, trebuie sa faceti dovada spatiului in situatia in care va apucati sa dezmembrati auto si sa il vindeti pe bucati. Ca sa va scoateti din evidenta fiscala de la primarie, va trebuie:
- dovada spatiului, declaratia proprietarului;
- declaratie pe proprie raspundere data la notar ca masina a fost dezmembrata si vanduta pe bucati;
- actele masinii;
- eventual (va ajuta) orice acte prin care sa dovediti ca ati vandut bucati din masina (de exemplu motorul, cutia de viteze, sau alta piesa mare), in final caroseria sau ce ramane o veti duce la fier vechi
Nota: nu mai stiu exact daca si radierea de la politie pentru dezmembrare sau daca ulterior trebuie sa mergeti si la politie si sa o scoateti si de acolo ...
Banuiesc ca dvoastra doriti sa tineti masina intacta in curte la parinti si sa nu mai platiti impozit pe ea. Aia nu se poate. Se poate doar daca o faceti bucati. Bafta!