avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prezenta executor
Discuție deschisă în Executare silită

prezenta executor

Pot solicita prezeta unui executor la predarea unui bun imobil care sa constate ca desi am avut intentia de a preda bunul viitorului chirias ,acesta refuza sa-l preia? In caz de nepredare sunt prevazute penalitati in contract si reziliere imediata.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 18:43, 2 Martie 2009
Va multumesc mult. Dupa cate imi spuneti va trebui sa fac o contestatie la titlu: am sa va dau cateva argumente, pentru a fi mai clar: In procesul verbal de executare sunt inscrise sume reprezentand sume "datorate" pentru care eu am chitante emise de creditor. Este o mizerie de proces cu furt in cadrul asociatiei de proprietari. Am cateva chitante de genul acesta plus sume pe care a refuzat sa le incaseze( trimise prin terti) sau sume consemnate, pentru care am dovada si de la executor ca le-au fost oferite, sau sume trimise prin mandate-returnate. Nu ma poate apara nimeni in tara asta! cum stiti, totul depinde de maria sa marele judecator. Am platit cautiune pentru suspendare, acum alta pentru contestatie...unde merg banii astia? Executorul nu are nici o vina, a lucrat cu materialul clientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita peraspera peraspera Buna ziua, Am ajuns si aici...dupa un \"proces sfarsit printr-o executie publica \"la TB, executorul spune ca in termen de 1(una )zile sa depun suma de...care ... (vezi toată discuția)
Recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa Notsure Notsure RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters79057 ContSters79057 Care este instanta competenta sa solutioneze o contestatie la executare (suma de executat 65.000E), Judecatoria sau Tribunalul? Unde se va judeca: - la ... (vezi toată discuția)