Pot solicita prezeta unui executor la predarea unui bun imobil care sa constate ca desi am avut intentia de a preda bunul viitorului chirias ,acesta refuza sa-l preia? In caz de nepredare sunt prevazute penalitati in contract si reziliere imediata.
Va multumesc!
Va multumesc mult. Dupa cate imi spuneti va trebui sa fac o contestatie la titlu: am sa va dau cateva argumente, pentru a fi mai clar: In procesul verbal de executare sunt inscrise sume reprezentand sume "datorate" pentru care eu am chitante emise de creditor. Este o mizerie de proces cu furt in cadrul asociatiei de proprietari. Am cateva chitante de genul acesta plus sume pe care a refuzat sa le incaseze( trimise prin terti) sau sume consemnate, pentru care am dovada si de la executor ca le-au fost oferite, sau sume trimise prin mandate-returnate. Nu ma poate apara nimeni in tara asta! cum stiti, totul depinde de maria sa marele judecator. Am platit cautiune pentru suspendare, acum alta pentru contestatie...unde merg banii astia? Executorul nu are nici o vina, a lucrat cu materialul clientului.
Executare silita
peraspera
Buna ziua,
Am ajuns si aici...dupa un \"proces sfarsit printr-o executie publica \"la TB, executorul spune ca in termen de 1(una )zile sa depun suma de...care ... (vezi toată discuția)