avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizaþie handicap ºi pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizaþie handicap ºi pensie de invaliditate

sotul meu care este operat pe cord si are proteza de valva mitrala poate beneficia de pensie de handicap? si ce grad de pensie poate avea? va multumesc pentru raspuns
Numai Comisia de Expertiză este competentă să stabilească gradul de handicap, în baza actelor medicale de la dosar și a anchetei sociale.
Bună ziua, dacă am proteza mecanica la inima, am dreptul la pensie de handicap?
Nu exista pensie de handicap.
Exista indemnizatie de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infarct miocardic subendocardic -operatie bypass hoina hoina in luna oct.am avut infarct miocardic cit si alte probleme-insuficienta ventriculara stinga,insuficenta mitrala/valva/stenoza arterelor/cardiopatie ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate sau/si indemnizatie de handicap? kaydas kaydas Am lucrat in Romania aproape 9 ani si acum am 47 de ani. In 2008 am avut un accident in care mi-am rupt cotul drept si mi-a fost inlocuit cu o proteza. Asta ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ContSters354748 ContSters354748 buna ziua. am diabet zaharat din 2006 acum in prezent avand 22 de ani. beneficiez de indemnizatie , datorita gradului accentuat pe care l-am primit de la ... (vezi toată discuția)