Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			 ContSters354748 
	    	Utilizator

ContSters354748 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

negru daniel 
	    	Utilizator

negru daniel 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 socela	                   

sotul meu care este operat pe cord si are proteza de valva mitrala poate beneficia de pensie de handicap? si ce grad de pensie poate avea?   va multumesc ... (vezi toată discuția)
	                    socela	                   

sotul meu care este operat pe cord si are proteza de valva mitrala poate beneficia de pensie de handicap? si ce grad de pensie poate avea?   va multumesc ... (vezi toată discuția)

Velea vetuts	                   

Am 50 de ani si sint operata cu histerectomie totala prolaps valva mitrala si depresie si va rog sa imi spuneti daca ma incadrez in iesirea la pensie de boala ... (vezi toată discuția)
	                    Velea vetuts	                   

Am 50 de ani si sint operata cu histerectomie totala prolaps valva mitrala si depresie si va rog sa imi spuneti daca ma incadrez in iesirea la pensie de boala ... (vezi toată discuția)

gabrielsavu	                   

Care este sansa mea de a fi pensionat inainte de vreme sau cand pot fi pensionat si in ce conditii ? Am 54 de ani, Sufar de diabet insulino-dependent din anul ... (vezi toată discuția)
	                    gabrielsavu	                   

Care este sansa mea de a fi pensionat inainte de vreme sau cand pot fi pensionat si in ce conditii ? Am 54 de ani, Sufar de diabet insulino-dependent din anul ... (vezi toată discuția)