Datele personale nu pot fi publicate fara acordul persoanei respective decat daca acest lucru serveste un interes public (de exempu presa poate publica detalii din viata personala a persoanelor publice). IP-urile nu sunt de obicei date personale, ci numele si prenumele, adresa, codul numeric personal, data nasterii, etc. Adresele de firme nu sunt date personale, iar cele din Registrul Comertului sunt publice. La fel, datele detinatorilor de websiteuri sunt publice si se pot consulta prin whois (daca detinatorul websiteului n-a recurs la o firma de protectie a datelor personale).
Eu am publicat numele si prenumele anul nasteri, adresa de email, cat si numele unui PFA,
Precizez, TOATE datele sunt publice pe internet(facebook). datele sunt facute publicate, chiar de persoana in cauza. Eu doar am pus datele cap la cap, si sa ajuns la identitatea lui.
Persoana respectiva este un cantaret de Hip- hop, care face si spam la greu.Este raportat si pe un site, de abuzuri din romania.
Internet
dcozmaaa
daca sunt insultat de o persoana pe facebook, dar contul persoanei este fals, anonim, fara date personale, apoi acel cont este sters, cum pot actiona pt a il ... (vezi toată discuția)