luciandumitrescu07 a scris:
Acceasi problema o am si eu aproximativ in sensul ca am pe firma la sectorul 4 Bucuresti inregistrate mai multe masini care intre timp de-a lungul timpului o parte au fost casate o parte vandute sau date la diverse persoane fizice fara acte.
Acum Sectorul 4bucuresti Impozite si Taxe Locale mi-a dat o instiinatre de plata ca sa platesc retroactiv pe ultmii 5 ani diverse resturi de impozite neplatite pe firma. Nu stiu cum sa procedez in sensul ca nu mai am nici acte si nici masinile nu stiu pe unde sunt. Normal ar fi dupa placutele cu numerele de inmatriculare. Cum fac sa le radiez din evidentele fiscale? Practic as vrea sa stiu efectiv, adica cum s-a procedat pe la alte sectoare pentru cei din capitala?
radierea în cazul dezmembrării
--------------------------------------------------------------------------------
Sus
cerere tip de solicitare a radierii din circulatie;
c.i.v. daca este mentionata in c.i.;
fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare;
document care atesta dezmembrarea vehiculului;
trei exemplare completate ale certificatului de radiere;
documentele de identificare a solicitantilor in original si copii xerox;
certificat de înmatriculare;
placile cu numere de inmatriculare.
radierea la schimbarea proprietarului vehicul înstrăinat
--------------------------------------------------------------------------------
Sus
În cazul unui contract de vanzare-cumparare a unui autovehicul second-hand de provenienta autohtona, an fabricatie 1997 - inclusiv sau mai vechi (ex: Dacia), daca respectivul autovehicul va fi inmatriculat de catre cumparator in alta localitate decat a vanzatorului (ex: cumparatorul este din Bucuresti) si daca se doreste sa se circule cu respectivul autovehicul, autorizatiile de circulatie (valabile doar 30 de zile), se vor elibera pana cand Serviciul de Evidenta Informatizata a Persoanei - Sectorul Regim Permise de Conducere si Certificate de Inmatriculare din localitatea vanzatorului (ex: vanzatorul este din Arad) va trimite oficial certificatul de radiere a respectivului autovehicul in Bucuresti.
Dupa expirarea celor 30 de zile cumparatorul trebuie sa se prezinte cu dosarul complet la ghiseul inmatriculari (in Bucuresti ghiseele:7, 8, 9, 10) pentru a putea verifica daca certificatul de radiere a venit. In cazul in care documentul a venit se va depune dosarul pentru inmatriculare la acelasi ghiseu.
In cazul in care confirmarea de radiere nu a venit pentru obtinerea unei noi autorizatii de circulatie provizorie sunt necesare aceleasi acte ca la depunerea primului dosar plus urmatoarele acte:
autorizatia de circulatie provizorie;
placutele de circulatie provizorie;
contravaloarea placilor cu numarul provizoriu (o diferenta 8 lei care se va plati la ghiseul din incinta).
In cazul in care cumparatorul a fost respins la R.A.R. si autorizatia de circulatie provizorie a expirat, se poate solicita o noua autorizatie de circulatie provizorie pentru inca 30 de zile. Dosarul se depune la ghiseul (14, 15) el fiind supus apoi aprobarii Domnului Comandant. In acest caz sunt necesare in plus urmatoarele acte:
- dovada de respingere R.A.R.
Daca se doreste predarea placutelor si a autorizatiei de circulatie provizorie pentru recuperarea partiala a sumei platita (30 lei), puteti preda placutele provizorii incepand cu ultima zi de valabilitate a autorizatiei de circulatie provizorie.