Mai sa fie. Nu mi-am imaginat ca pot exista si astfel de probleme. Ca sa fiu sincer, nici nu inteleg bine termenii utilizati pana acum (probabil si datorita faptului ca nu sunt familiar cu problema lui "luciandumitrescu").
Referitor la cele mentionate pe la inceputul discutiei, am reusit in sfarsit, prin intermediul Dacia-Pitesti, sa obtin numele si numarul de telefon al cumparatorilor Loganului meu. Aparent, din discutiile telefonice, par sa fie de buna credinta si sa constientizeze faptul ca masina trebuie inmatriculata pe ei. Insa, tot ei se confrunta in prezent cu o alta problema. Reprezentanta Dacia care mi-a cumparat Loganul si care li l-a vandut noilor proprietari inca nu si-a scos certificatul de atestare fiscala (dupa aproape 2 saptamani de la incheierea tranzactiei). Si ceva imi spune mie (sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau), ca vor avea ceva dificultati, atat timp cat eu nu sunt radiat de la impozit, de la mine de la Suceava (reprezentanta Dacia fiind in Bucuresti). Asteptam sa vedem.
N-ar fi rau ca moderatorii forumului sa creeze niste "sticky"-uri, pentru unele probleme mentionate de utilizatori si la care s-a gasit, cat de cat, o rezolvare si de pe urma carora utilizatorii au reusit sa invete ceva (sau macar legilislatia, articolele la care se face referire pe durata topicurilor). Personal, stiu sigur ca pe viitor voi face tot ce-mi sta in putinta sa-i evit pe cei de la Meridian (Berceni, Militari etc.) pentru simplul fapt ca nu-ti spun toate datele in momentul in care te duci sa faci o "afacere" cu ei. Unul dintre motivele pentru care nu-ti comunica toate detaliile este si faptul ca nu cunosc nici macar legislatia de baza, care le permite sa faca ceea ce fac (lucru care este de neacceptat, dupa parerea mea X-(). Sunt sigur ca nu sunt singurii, dar ar putea sa te consilieze/indrume, cel putin.
Dupa cum spuneam, astept sa vedem cu ce fel de probleme se confrunta noii proprietari si sper sa le gasim o rezolvare impreuna.
De asemenea, ma gandesc cu groaza la momentul in care va trebui sa ma duc sa-mi iau noua masina, un alt Logan, (pe care tot prin intermediul Meridian l-am cumparat). Deja imi pun intrebari asupra corectitudinii lor si nici nu stiu ce sa-i intreb si cum sa pun problema (acte, proceduri de inmatriculare, garantii etc.) cu privire la noua masina, mai ales ca baiatul/consilierul de la Vanzari nu are mai mult de 22-23 de ani si fara nici cea mai slaba urma de experienta (eventual niste scame in sange). Cand am sunat acu' cateva zile, era trimis la specializare #-o. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt impotriva tinerilor si nici nu am prejudecati privitor la calitatea serviciilor prestate de tineri, dar ... :stunned:
Cu respect!