avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetarea suspendare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetarea suspendare

Buna ziua

Daca un angajat a făcut cerere de suspendare a contractului de munca pt 2 ani si s-a operat in revisal la data sfârșit suspendare 01.09.2013,dar dorește sa revină mai repede. In acest caz se va modifica in revisal si data de sfârșit suspendare sau se va completa DOAR data de încetare suspendare si data de sfârșit suspendare va rămâne data introdusă inițial?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 09:59, 7 Mai 2013
Nu poate ramane data sfarsit suspendare 01.09.2013 atata timp cat salariatul revine la munca mai devreme de data stabilita initial.:)
Intrati pe Contracte-Suspendarea-incetare suspendare si incetati suspendarea la data la care se intorce efectiv salariatul la munca.
Întrebarea era daca înainte sa introduc data încercări suspendarii, modific data de sfârșit suspendare ( data inteodusa când a fost suspendat contractul)?
Da, se va modifica data de sfarsit a suspendarii si apoi se va opera incetarea suspendarii..
Multumesc

Daca in trecut nu am făcut modificarea se poate lua amenda?
Depinde de data respectiva ... adica de data de la care trebuia sa fie facuta modificarea ...

Alte discuții în legătură

Suspendare cim in revisal mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Cum e mai corect sa procedezi in cazul in care un salariat cu CIM suspendat pt. concediu fara plata vine mai devreme, cu acceptul conducerii: ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare dupa cic ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Imi puteti spune ce am de facut pentru o angajata ce a fost in CCC, si se intoarce maine, dupa cei 2 ani (intregi)? Mai intai, banuiesc ca am ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)