avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PLANGERE POLITIE TULBURARE POSESIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PLANGERE POLITIE TULBURARE POSESIE

Buna ziua ! Hristos a Inviat !

Anul trecut am cumparat 1,5 ha teren extravilan neimprejmuit, cu CVC la notar si m-am intabulat in CF cu terenul cumparat, am facut acolo o fantana si am autoriyzatie de construire pentru a edifica niste constructii si imprejmuire. Acum doua saptamani o persoana a venit la mine sa imi zica ca 32 de ari din acel teren este al lui si mi-a aratat un Titlu de proprietate in acea tarla in apropiere ca vecini dar el nu e intabulat in CF. A mers la Primarie si a facut cerere sa-mi blocheze Autorizatie de Construire si cei de la primarie mi-au trimis o adresa prin care imi spun sa sistez lucrarile pana la solutionarea neintelegerii. Deasemenea a mai mers la Politie sa imi faca plangere si a facut si cei de la Politie mi au aspus ca joi ma cheama la audieri. Cum ma pot apara la Politie si Primarie ?
Ce imi poate face Politia?
Primaria imi poate anula autorizatia de construire ?

Va multumesc anticipat pentru lamuriri !

Cu stima Romeo
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 10:59, 7 Mai 2013
Verificati eventualele conventii incheiate de vanzatorul terenului cu terti,anterior instrainarii acestuia in favoarea dvs
In situatia in care la OCPI nu este notat dreptul de proprietate al tertului care ridica pretentii,dvs nu puteti fi acuzat de rea credinta
pai am verificat totul si nu e nimic. Totul e ok, nu e nimic inscris CF e libera de sarcini sau alte inscriei.
Problema e daca Primaria imi poate anula Aut de Constructie ?
Si daca Politia imi poate face ceva, deoarece acest a formulat o reclamatie de tulburare de posesie ?
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara sorin_mocanu76 sorin_mocanu76 1.Prin rectificarea cartii funciare ce prejudicii se aduc proprietarului? 2.Se vor urmari suprafetele din actele de proprietate sau cele di teren? 3.Se ... (vezi toată discuția)
Construire casa dor_ados dor_ados am cumparat un teren cu o casa construita pe el(aceasa este batraneasca si nu are acoperis cei care mi-au vandut nu au acte de proprietate pe constructie iar ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate coracora19 coracora19 Am construit o anexa pe linia de hotar cu acordul verbal al vecinului, fara autorizatie de construire. Dupa construire, ptr intrarea in legalitate, nu a mai ... (vezi toată discuția)