avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reglare conturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reglare conturi

buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui?
va multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: denisa2011 , utilizator 13:59, 7 Mai 2013
Daca este vorba doar de transfer intre gestiuni adica analitice la 371 nu are nici un sens sa operati acele aveize eventual feceti o nota contabila prin care reglati soldurile analiticelor ca si cum ati receptiona marfa intr-o gestiune iar in cealalta ca o iesire. Pt a va corespunde eventual cu Inventarul gestiunilor. In bilant declarati soldurile sintetice nu analitice.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune ginjuandreia ginjuandreia Am urmatoarea problema: firma produce produse de panificatie, care apoi sunt trimise, pe baza de aviz de insotire a marfii catre punctul de lucru.Cand ... (vezi toată discuția)
Contabilitate punct de lucru ursuloaica ursuloaica O societate isi desfasoara activitatea prin cele doua puncte de lucru (2 magazine). Centralizarea contabila se tine la punctul de lucru 1.Nu s-au ... (vezi toată discuția)
4428 eronat iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am o firma care a trecut de la neplatitor de tva la platitor tva trimestrial in luna august....la sfarsitul lui iulie am 371.01=24424.1 iar la sf ... (vezi toată discuția)