avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Termen depunere D092 - mai 2013
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Termen depunere D092 - mai 2013

ªtie cineva care este data limită de depunere a Declaraţiei 092 pentru anul acesta?

- 13 mai - pe pagina de informare a D.G.F.P. Vâlcea ; [ link extern ]
(dată corectă ... aş zice eu)
- 7 mai - prima pagină a ANAF [ link extern ] ;
şi, surpriză totală
- 6 mai - pe pagina ANAF - Calendarul fiscal 2013 [ link extern ]

Se pare că a cincea zi lucrătoare este alta în funcţie de cel care numără .... asta se datorează faptului că trăim în România şi că este mai greu cu munca după :beer: sau îmi scapă mie ceva ...??
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2013
ContSters61634, utilizator
Binenteles ca este 13 mai.Nu au actualizat datele din site.Fara cuvinte.
Fie nu le au mai actualizat fie le-au trecut aiurea din neștiință ... pentru că 7 mai nu ar fi avut cum să fie ultima zi oricum ai calcula iar 6 mai era a doua zi de paști.
Chestia este că am sunat la ei ieri și mi-au zis prompt că " astăzi este ultima zi .... grăbiți-vă .... m-au aburit că art. ... coroborat cu art. ... din codul muncii... bla bla când le am zis că sunt cinci zile lucrătoare şi că trebuie să scadă şi ei pe alea nelucrătoare au zis că "nu știm nimic, că n-am primit nimic", vorba aia "Noi muncim, noi nu gândim."
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
ContSters61634, utilizator
Pai daca legal 01.02.03 mai au fost declarate libere ce o fi asa de greu sa gandeasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112-precizare DOAR_NOI DOAR_NOI Am depus ieri 11.02 declaratia 112. Editez acest mesaj in speranta ca va fi util si altor colegi de forum. Pe cd am avut atat fisierul pdf, cat si xml...au ... (vezi toată discuția)
Noutãþi privind declaraþia 394 -versiune 15.02.2012 ContSters233047 ContSters233047 [b][u]Noutăţi privind Declaraţia 394 [/u][/b] [b]Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează contribuabilii că, în ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)