nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

nucu$, utilizator
 nucu$, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Ion53	                   

Buna ziua!As vrea sa stiu cat de mult se poate tergiversa un dosar de dauna pe casco,tinand cont ca in conditiile generale ale contractului de asigurare scrie ... (vezi toată discuția)
	                    Ion53	                   

Buna ziua!As vrea sa stiu cat de mult se poate tergiversa un dosar de dauna pe casco,tinand cont ca in conditiile generale ale contractului de asigurare scrie ... (vezi toată discuția)

daedalus	                   

ati putea va rog sa-mi spuneti in baza carei legi se platesc asigurarile auto in functie de varsta? si la fel exista o lege care stabileste cuantumul ... (vezi toată discuția)
	                    daedalus	                   

ati putea va rog sa-mi spuneti in baza carei legi se platesc asigurarile auto in functie de varsta? si la fel exista o lege care stabileste cuantumul ... (vezi toată discuția)

catalinliviu	                   

Buna ziua,
Astazi am aflat cu stupoare noua legislatie in materie de RCA.
Am transcris dreptul de proprietate al unei masini care fiica mea in varste de 24 ... (vezi toată discuția)
	                    catalinliviu	                   

Buna ziua,
Astazi am aflat cu stupoare noua legislatie in materie de RCA.
Am transcris dreptul de proprietate al unei masini care fiica mea in varste de 24 ... (vezi toată discuția)