avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie ulei la Vama??
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie ulei la Vama??

Stie cineva de declaratia care se face pentru ulei la Vama?
Cine face declaratie?
Si comerciantii si cei care folosesc ulei?
Unde gasesc un tipizat?


O zi buna!!!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 20:57, 3 Martie 2009
TERPU DIANA a scris:

Stie cineva de declaratia care se face pentru ulei la Vama?
Cine face declaratie?
Si comerciantii si cei care folosesc ulei?
Unde gasesc un tipizat?


O zi buna!!!
Va multumesc!


E o declaratie pe proprie raspundre in conformitate cu art.175(1) respectiv pct.5.1.3 din normele metodolocice ale codului fiscal. Mergeti la Directia Judeteana pt Accize si Operatiuni Vamale de care apartineti. Declaratia o face atat societatea care achizitioneaza/importa cat si societatea care utilizeaza. In declaratie trebuie sa precizati ca acest ulei nu-l folositi drept combustibil pentru motor sau pentru incalzire.
Stiti cumva din ce an se depune si termenul corect de depunere?
TERPU DIANA a scris:

Stiti cumva din ce an se depune si termenul corect de depunere?Aceasta e aplicabila incepand cu 01.01.2007. Se depune/solicita inainte de a incepe achizitia/comercializarea acestor produse, dupa depunerea acestei declaratii obtineti de la DJAOV un cod de accize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import de ulei vedetel din tara menbra danuuu danuuu care sunt conditiile pentru a putea face achizitii intercomunitare de ulei? daca ma poate ajuta cineva (vezi toată discuția)
Acte necesare pt import de ulei comestibil (germania) sever74 sever74 care sunt actele pentru a importa ulei comestibil din Germania(vamle,transport,de vanzare in Romania) Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Taxa mediu uleiuri minerale Catalin TEAM Catalin TEAM Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila a achizitiei si achitarii uleiului de motor de la furnizor pana la vanzarea si incasarea uleiului de motor de la ... (vezi toată discuția)