Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna ziua! Muncesc in strainatate cu contract legal,studiez in Romania primul an FR la o universitate care este doar autorizata pe domeniul meu-contabilitate-.Sunt alte ramuri in care facultatea e si acreditata.Cum studiez la distanta,intentionez sa fac si un master dupa 3 ani,dupa care recunoasterea titlului de studiu in strainatate. Acum am aflat din pacate ca o facultate neacreditata,ci doar autorizata-Universitatea Danubius Galati-pe anumite ramuri nu ofera o diploma recunoscuta in Europa cel putin.Ce solutie as avea,in afara de a accepta ca am invatat un an degeaba?
Multumesc!
O facultate autorizata este o facukatte care are dreptul sa sustna cursurile pentru acea calificare contabilitate singura diferenta fata de o faculatte acredita este ca in aceasta nu se poate sustine examenul de licenta examenul de licenta putand fi sustinut numai intr-o universitate acreditata ,probabul acea facultate are ramuri acredtate a specialitatii in care studiati dvs sau are contract cu o universitate care are acredita acea specializare ca atare acolo se va sustine examenul de licenta . ce trebuie sa va assigurati dvsd este ca aceasta faculatte pe care o urmati sa fie sigur autorizata sa desfasoare cursuri daca este atunci nu este nicio problema examenul de licenta urmand sa se sustina fie la o alta universtate fier aceasta sa obtina intre timp acreditatrea pt a sustine ex de licenta in cadrul ei .
In caz ca nu este autorizata sa desfasoare cursuri aceasta universiatte da ati perdut un an de studiu dar in acerst caz va puteti adresa instantei pentru recuperarea a banilor platiti pt acel an .Puteti afla daca aceasta faculatte este autorizata de pe site ministerulu educatiei .
O zi buna
Solutie la ce? Sa va transferati, sa va recuperati banii sau la ce?
Cand v-ati inscris nu v-ati interesat daca este acreditata sau nu? Ati fost pacalit?
Va puteti transfera la o alta facultate acreditata dupa ce terminati anul I .. asta poate fi o solutie. In felul acesta nu ati pierdut anul.
Spiru haret
Plesa Narcis
Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)
Diploma de studii
panadol
as dori sa stiu daca OG10/2009 se aplica si licentiatilor care au dat deja examenul in 2008 si au si diplome eliberate cu stampila ministerului educatiei?
(vezi toată discuția)