avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate obtine liberare pe control judiciar in cazul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate obtine liberare pe control judiciar in cazul acesta?

Un tanar de 24 de ani a comis un furt pentru care a primit 1 an si 6 luni cu suspendare dupa 6 luni a comis un altul care sunt sansele lui sa scape de puscarie sau sa fie liberat pe control judiciar???Precizes ca momentan este retinut pt 29 de zile!Va multumesc anticipat!:sorry:
Cel mai recent răspuns: maria_87 , utilizator 10:49, 13 Mai 2013
Va multumesc deci sa inteleg ca in acest caz nu se poate scapa de puscarie in nici un fel???
Am uitat sa precizez ca in ultimul furt (pt care este retinut acum pt 29 de zile) prejudicul a fost recuperat si platit!!!
Nu conteaza.
Astazi ia prelungit mandatul de arestare preventiva cu alte 29 de zile cu siguranta in situatia asta nu se mai poate face nimic! :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare zaharia mirela zaharia mirela va rog din suflet sa ma ajutati.....sotul meu are o condamnare cu suspenare de 1 an jumate si recent a savarsit o alta fapta cu caracter penal...complice in ... (vezi toată discuția)
Termen de incercare MihaiIancu MihaiIancu Buna ziua ! am si eu o nelamurire si va multumesc anticipat pentru raspunsuri..se poate da pedeapsa cu executare dupa terminarea termenului de incercare ? sau ... (vezi toată discuția)
Injurii si amenintari adrianionica adrianionica fostul meu prietenul meu a fost condamnat cu suspendare 3 cu 5 ani pentru talharie.acum ma tot ameninta cu bataia si vorbe urate.daca eu ma duc sa depun ... (vezi toată discuția)