avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema personala - relatie compromisa din cauza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema personala - relatie compromisa din cauza geloziei si amenintarilor

Ma confrunt cu o problema dupa o relatie de 3 ani cu o fata...
Incepusem sa cred ca ma inseala, i-am explicat....si cred ca dubiile mele in aceasta privinta erau adevarate. Ia sa indepartat de mine....si mia bagat motive ca sunt gelos... Si ca nu trebuie sa ma comport asa...
I-am oferit orice...am gresit si i-am oferit cadouri scumpe .... iar unul din ele e un catelus dragalash... si stiu ca tine enorm la el...
Motiv ca mia facut atata rau, in care eu mam bazat pe ea......as vrea sa il iau... sa sufere si ea , cel putin pe jumatate pe cat sufar eu acum. Lucru asta e prostesc, dar faptul ca nu o intereseaza de mine, ma ingrozeste cat de mult am fost mintit.
Sunt sute de cazuri , si poate unele persoane mi-ar spune , laso asa .... dar merita si ea sa sufere.....
Insa..... am vorbit cu doamna de unde l-am cumparat, si mi-ar putea face act de vanzare cumparare.... prin notar....si poate sa fie si martor....
M-ar putea ajuta acest lucru ?
Oricum ea are ura pe mine in acest moment, i-am explicat ca nu trebuia sa faca asta.....si i-am zis la nervi ca daca te vad cu altu de mana " iti dau un glont in capt ", cei drept ea tot face caz pe lucru asta.......si ca ar vrea sa mearga la politie ca am amenintato.....
Acestea sunt copilarii.........si pe de alta parte nu e bine sa intrii in acest joc.....dar se pare ca sunt bagat fara sa vreau.........iar nebunia de a suferii si ea cum sufar eu acum e pe cale sa izbucneasca.........
Probabil sunt barbatii care ma contrazic......dar nu cred ca ati vrea sa fiti pusi in situatia de fatza........

In viata niciodata nu o sa aflii langa cine ai fost alaturi, acesta e lucru pe care eu tocmai dupa atata timp l-am aflat...

Intrebarea mea in forum...... daca pot sa ii iau catelu inapoi, si daca da cum ?
daca poate sa imi faca ceva , ca i-am zis lucrurile acelea...... zicea ceva de genu ca cunoaste pe cineva , vine sa mi faca perchizitie daca am pistol, si ca daca i se intampla ceva e din cauza mea...... nu mai cunosc legile in acest conttext si....as vrea sa stiu si eu ce si cum... ca doar nu traim in jungla....unde toti au pile.....
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2013
developer, utilizator
Am inteles ideea....nu e frumos sa traiesti in trecut...dar atata timp cat eu imi fac o alta prietena...ea poate deja are unu....... nu e vorba de asta....
cum pot face in mod legal , care sunt pasii pentru a i lua catelul , asta i-ar da de gandit....ca nu am fost un prost.......
fete sunt destule, catei se gasesc. ;)

mai bine fara catel decat cu o plangere la politie.

asculta sfaturile de mai sus. intre timp poate l-a invatat pe catel sa te urasca.:)
care sunt pasii pentru a i lua catelul , asta i-ar da de gandit....ca nu am fost un prost.....
..

Sigur ii va da de gandit, dar nu in sensul sperat de dvs.

Un caine inseamna costuri in plus, apoi pe langa prietena, ar suferi si cainele.
Ati putea pretinde banii dati, dar nu e barbateste sa ceri un cadoul inapoi.

de acord cu @gi-jane2, nu este elegant sa ceri returnarea unui cadou.
ganditi-va, de cate ori il va scoate dimineata sau seara la plimbare se va gandi cel care i-a facut cadoul si astfel poate revine la sentimente mai bune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La "interesul superior" al catelului nu va ganditi? In fapt, alaturi de fosta prietena, dvs. pedepsiti si animalul care este atasat de stapana sa. Catelul nu are nicio vina ca relatia oamenilor nu mai functioneaza.

Daca pe fosta partenera nu o mai respectati, macar conform Declaratiei Universale a Drepturilor Animalelor, uitati de razbunarea pe care o planuiti.

Articolul 2
Orice forma de viata animala are dreptul la respect.

Ca sa inchei, o sa il citez pe Pitagora
"Animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadou animal de casa Martonze Martonze Buna ziua, Am o intrebare mai iesita din comun: [b]Tatal minorului vrea sa-i daruiasca o pisica sau un catel.[/b] Copilul adora animalele, dar noi avem ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra unui caine laurlaurjb laurlaurjb Buna ziua , Am o oarecare problema , prietena mea a avut un prieten inaintea mea caruia , i-a facut cadou un catel Beagle , a pus banii jumatate jumatate ... (vezi toată discuția)
Viata unui catel facut cadou ContSters178911 ContSters178911 In ianuarie 2010, fiul meu a facut cadou o catelusa din rasa shitzu prietenei sale care isi dorea foarte mult un catel. Aceasta prietena s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)