avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto persoana minora cu handicap grav
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto persoana minora cu handicap grav

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate inmatricula o masina pe numele unui minor avand in vedere ca are handicap fizic grav si sa nu plateasca timbrul de mediu?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 13:14, 13 Mai 2013
Nu se poate pe numele minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto ionescuandreea ionescuandreea buna ziua ,as vrea sa inmatriculez si eu o masina pe numele meu . sunt asistent personal la fetita mea in varsta de 10 ani ,care are un handicap grav de ... (vezi toată discuția)
Exceptia de la plata timbrului de mediu pt persoane cu handicap popvasile05 popvasile05 Buna seara , Doresc sa achizitionez un autoturism adus din Germania prevazut cu platforma pentru preluarea persoanelor cu handicap si sa=l inatriculez pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)