avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate fi copilul meu luat de Protectia copilului? Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate fi copilul meu luat de Protectia copilului? Sunt disperat

sotia mea a fugit la amant iar fiul meu a fost luat de protectia copilului.l-am luat acasa prin hot. jud. definitiva si irevocabila data de tribunalul Dambovita.Astazi am primit de la Judecatoria Targoviste hotararea de divort si trimiterea copilului inapoi la camin.In a 29-a zi voi ataca cu recurs,dar copilul poate fi luat de autoritati fara hotararea definitiva? Va implor sa-mi raspundeti.
Spuneti ca una din fetite a fost violata, de catre cine?? se pare ca s-a considerat ca nu a beneficiat de supraveghere si era neglijata altmiteri recuperarea se face si cu ajutorul familiei respectiv a mamei in grija careia era fetita.Pozitia dv fata de copii nu este concludenta pentru justitiabili intrucat nu ati ajuns s-o exprimati, la divort unde s-a discutat si soarta minorilor era necesar sa fiti acolo si in plus de asta ancheta sociala se face la ambii parinti daca amandoi isi exprima dorinta de a creste copiiiiar acum dupa noile prevederi legale din domeniu aveti ambii parinti chiar obligatia de a va creste si educa copii chiar daca sunteti divortati. Se pare ca nici mama nu a prezentat suficiente argumente pentru asi pastra fetita . Asa cu a scis ceva mai sus un coleg , ne lipsec datele complete ale cazului dv . Cert este ca e cazul sa solicitati in istanta copilul si sa va exprimati pozitia si la protectia copilului aratand ca aveti conditii in acest sens, conditii care trebuiesc dovedite. Va doresc numai bine dv si copiilor dv .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ma lasa sa-mi vad fetita ContSters294305 ContSters294305 Buna ziua, vineri seara sotia si-a luat bagajele si a plecat de acasa inpreuna cu fetita la maicasa, eu am oprit baiatul (sunt gemeni). Azi am vorbit la tel. ... (vezi toată discuția)
Poate tatăl copilului să mi-l ia din cauză că practic prostituția? Mihaela2114 Mihaela2114 Buna seara. Am o poveste lunga, dar am sa incerc , sa o scurtez. Am 2 fete din prima casatorie si un baiat de 4 ani din a 2 casatorie. Am trait 12 ani cu ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului danyela2003 danyela2003 Buna ziua Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a ... (vezi toată discuția)