avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Al doilea dosar pentru conducere sub influenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Al doilea dosar pentru conducere sub influenta alcoolului, ce se poate intampla?

Am fost oprint de politia rutiera am fost testa cu aparatul care a indicat o valoare de 0,47 expirat am fost la singe prima proba unu la mie iar cea dea doua proba zero opt zeci, dar problema e ca asta ar fi al doilea dosar penal in nainte cu sapte zile sa expire celalat ma oprit ce credeti ca se poate intimpla acuma imi face dosar sau imi da o amenda administrativa politistul mia zis ca daca nu mai aveam dosarul vechi scapam cu o amenda acuma depinde de procuror voi ce ziceti cei care ati trecut prin asta va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters68065 , utilizator 17:29, 20 Iunie 2013
Prima pedeapsa a fost un an cu suspendare si 3 ani de incercare a ramas defintiva pe data 30_03_2010 . Vreau sa stiu daca imi recuperez repede permisul. Si ce se intimpla primesc amenda penala sau administrativa
Se pare ca nu prea intelegeti ce vi se explica, daca dosarul ajunge in instanta si veti fi condamnat, se revoca suspendarea conditionata a executarii pedepsei anterioare si se dispune executarea ei in intregime care nu se va contopii cu pedeapsa pentru noua infractiune, pedeapsa se va executa in regim de detentie, consider oportun avand in vedere situatia dvs sa contactati un avocat care sa va explice pentru inceput in ce situatie va aflati.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Domnul meu, daca v.a prins inainte de 30.03.2013 aveti sanse mari sa mergeti la inchisoare (extrem de mari). Permisul e ultima dvs problema. Angajati urgent avocat.
Da, si eu sunt de aceeasi parere ca...permisul este ultima problema in acest caz...
Daca ajungeti la inchisoare nu veti avea dreptul de a conduce cel putin un an la care se aduna o alta pedeapsa care urmeaza a fi aplicata.

Daca se va aplica o amenda administrativa pentru a doua fapta situatia va fi alta...adica nu veti mai ajunge la inchisoare...
Mia venit acasa acuma de la judecatorie amenda administrativa in valoare de 700 lei
Ma puteti ajuta cu un raspuns . De cind se pune incalcul suspendarea permisului din data de cind mi lau luat sau din data de cind mi-sa emis amenda administrativa

Alte discuții în legătură

Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare zaharia mirela zaharia mirela va rog din suflet sa ma ajutati.....sotul meu are o condamnare cu suspenare de 1 an jumate si recent a savarsit o alta fapta cu caracter penal...complice in ... (vezi toată discuția)
Injurii si amenintari adrianionica adrianionica fostul meu prietenul meu a fost condamnat cu suspendare 3 cu 5 ani pentru talharie.acum ma tot ameninta cu bataia si vorbe urate.daca eu ma duc sa depun ... (vezi toată discuția)