avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Rog sa mi comunicati daca se pate o formula ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Rog sa mi comunicati daca se pate o formula de calcul ...

Buna ziua,
Rog sa mi comunicati daca se pate o formula de calcul pentru repartizarea caldurii intr un bloc fara repartitoare si doar un ap debransat ce are montata CT. Ma intereseaza mai exact cum se repartizeaza costurie din factura ptr (individual,cote indivize si tevile verticale ce trec prin apartamente.) O baza legala daca exista.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 21:35, 20 Decembrie 2023
Ordinul 343/2010 este baza si calculul îl poate face doar. o firma autorizată anrsc. ISTA TECHEM etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Masurarea caloriferelor? ContSters190252 ContSters190252 In dim. , de 01,02,2011, la usa mea s-a prezentat un reprezentant al sc. ista pentru a-mi masura dimensiunile caloriferelor, fara o instiintare prealabila, si ... (vezi toată discuția)
Reglementari privind calculul caldurii livias livias pe scara pe care locuiesc sunt 15 apartamente, din care 13 sunt debransate de la CET. Calculul caldurii la cele 2 apartamente ramase bransate se face de catre ... (vezi toată discuția)