avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat ajutati-ma!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat ajutati-ma!!

in urma cu o luna eu si ink o prietena am furat din hypermarket produse cosmetice in val de 80lei, am fost prinse am platit produsele am dat declaratii!a fost pentru prima data!acum am primit acasa o citatie ca sunt invinuita in doarul penal....art 208-209 si sa ma prezint la audieri!vreau sa stiu daca fac puscarie sau ce mi se poate intampla!va multumesc !
tynna a scris:

in urma cu o luna eu si ink o prietena am furat din hypermarket produse cosmetice in val de 80lei, am fost prinse am platit produsele am dat declaratii!a fost pentru prima data!acum am primit acasa o citatie ca sunt invinuita in doarul penal....art 208-209 si sa ma prezint la audieri!vreau sa stiu daca fac puscarie sau ce mi se poate intampla!va multumesc !

Ca toti ceilalti cu furturi minore o sa primiti o amenda administrativa. Daca nu aveti cazier in spate nu aveti de ce sa va faceti griji. Nici nu-i necesar un avocat. Numai sa fiti sincera.
Sa fiti sincera si sa recunoasteti de cate ori ati mai facut fapte rele reprezentand infractiuni.Glumesc.:D
Presupun ca nu ati mai facut asa ceva.

O sa primiti o amenda administrativa.

avocat Claudiu Lascoschi
Oricum primiti avocat din oficiu .
De primit ar primi avocat din oficiu dar nu se stie cat ar ajuta in situatii concrete.
Daca apara invinuitii politia poate sa faca in asa fel incat sa nu mai revina si cu alta ocazie.
Asa ca e cu dus si intors cu avocatii din oficiu sub aspectul eficientei apararii.Oricum nu va avea probleme penale orice ar fi.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stergatoare auto holyvmp holyvmp Buna seara, Va scriu in legatura cu o boacana de-a mea din urma cu 6 luni. Intr-o noapte, aflandu-ma in stare de ebrietate impreuna cu un prieten, am rupt ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere , ciudat codrutza19 codrutza19 Am si eu o \" mica \" problema cu care ma infrunt de ceva timp. Acum cateva luni adresa si numele meu au aparut intr-o revista , care a ajuns si in ... (vezi toată discuția)