avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager de transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager de transport

Buna ziua,

Daca sunt in firma persoana desemnata in urma obtinerii de la ARR a certificatului si sunt angajata in functia de referent de resurse umane trebuie sa am doar o decizie de numire sau exista cod corr pentru ea?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 19:43, 16 Mai 2013
Decizie de numire trebuie sa aveti si exista si cod COR 132439 pt conducator ativitate de transport rutiere. Va angajati si in aceasta functie.
Cumulul de CIM la acelasi angajator este permis.
Daca aveti numire , trebuie sa aveti incluse in fisa postului si atributii pentru aceasta functie.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie flori9 flori9 Pentru un angajat in postul de economist care urmeaza sa desfasoare si activitati de inspector resurse umane, in momentul in care i se face decizia de ... (vezi toată discuția)
Modificare functie oana_adriana_ghita oana_adriana_ghita M-am angajat in august 2008 pe postul de referent resurse umane si am lucrat pana in iunie 2009.Acum ca sa-mi inchida cartea de munca cei de de la Itm spun ca ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)