avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Drept de contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Drept de contestatie la executare

Buna ziua,
Am primit astazi o instiintare de plata _asupra unui debit neachitat in totalitate catre un creditor_ ,de la un Birou Executor Judecatoresc.Informez ca tot astazi am achitat o suma din debit cu OP in contul Creditorului , inainte de a primi instiintarea de la Executor.Pot cere/face contestatie la executare?In ce conditii?Precizez ca am trimis tot astazi in scris_recomandat_pe adresa Executorului cf. art. 627 alin.2 CPC date despre bunurile mobile detinute in eventualitatea executarii silite.
Astept raspuns urgent.
Va multumesc anticipat
Multumesc foarte frumos.
Aplauze la scena deschisa....o zi cat mai buna.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ONU EMIL ONU EMIL Un contract de leasing in care scrie ca reprezinta titlu executoriu mai trebuie investit de instanta judecatoreasca. Soc. de leasing este din Bucuresti iar eu ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita Laur_entiu Laur_entiu Buna seara. Am avut un card la o banca pe care nu l-am mai achitat de mult timp. Acum 2 zile am primit acasa un plic de la un BEJ prin care ma anuntau ca a ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)