avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare SRL cu unic asociat si administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare SRL cu unic asociat si administrator

Buna ziua,
Intentionez sa infiintez un SRL cu unic asociat si administratorsi doresc sa stiu care sunt documentele/declaratiile legalizate la notar ce trebuie depuse in dosarul pentru Registrul Comertului. Actul Constitutiv trebuie publicat in Monitorul Oficial?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: NMP , utilizator 12:04, 29 Mai 2013
act contitutiv
declaratie administrator si asociat - suficient atestata de avocat sau legalizate
specimen senatura
copie buletin
dovada plata capital social.
nu se publica in monitor actul constitutiv

sper ca nu am uitat nimic.
este necesar actul de spatiu (destiantie sediu) daca la respectiva adresa sunt mai multe companii este necesar sa dati o declaratie la notar pentru sediu stiu ei despre ce e vorba ...
Pasul 1 este rezervarea denumirii companiei fara asta nu va puteti face actul constitutiv.
Pasul 2 este obtinerea spatiului cu destinatia "Sediu" daca este inchiriata de la PF atunci aveti nevoie de contract avizat de finante (este posibil sa va ceara si extras CF)
Pasul 3 Completati toate formularele pe care vil pune Registrul la dispozitie plus faceti actul constitutiv atentie sa contina toate elementele legislative asta ca sa nu va treziti cu un eventual refuz ... in rest actele de care a amintit "mdanp".

Eu va recomand sa va adresati onrc ei va pot face toate actele necesare si nu aveti dureri de cap plus ca va poate oferii o data certa pentru companie in cale de consecinta in maxim o saptamana aveti firma.
Atentie insa la TVA daca vreti sa o inregistrati in scopuri TVA dupa obtinerea actelor si a achizitionarii stampilei mergeti la anaf cu declaratia 010 si anexa si cu depunerea actelor achizitionati registrul unic de control ... deoarece nu se va inregistra compania in scopuri TVA decat dupa un control prealabil la sediu.
Nu uitati de dovada spatiului (contract de comodat sau de inchiriere insotit de extras de carte funciara). In situatia incare proprietarul este persoana fizica, veti prezenta la ORC contractul dupa ce ulterior a fost inregistrat la AFP.
Contractul de comodat nu se inregistreaza nicaieri. Datorita sfatului dvs. dna "juridic dana" am alergat de nebuna pe la AFP si ANAF care mi-au spus ca Contractul de comodat nu e generator de venituri si de aceea nu se inregistreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire srl DanyD DanyD Care sunt pasii ptr. constituirea unui srl? :coffee: (vezi toată discuția)
Ctr comodat pt infiintare srl-inregistrat la anaf? adela05 adela05 Am un contract de comodat, pentru sediul social al unei societati care urmeaza sa se infiinteze. Acest contract trebuie inregistrat la Administratia Fianciara? (vezi toată discuția)
Tva raluca constantinescu raluca constantinescu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: O societate infiintata in anul 2011( declarata ca fiind neplatitoare de TVA la infiintare)nu are ... (vezi toată discuția)