avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plati si incasari in alta valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plati si incasari in alta valuta

Revin cu intrebarea mea. Am livrat marfa cu valoarea in lei, dar am incasat factura in euro la cursul valutar din ziua respectiva, am facut chitanta in lei, clientul a spus ca are numai euro sa imi dea.
Acum eu cum ma inregistrez in casa pentruca sefu nu vrea sa-i schimbe, mai ales ca urmeaza sa plece in strainatate.
Pot sa fac incasarea in 5311, si pe urma sa le fac transfer pe 5314
Cel mai recent răspuns: lidiao , utilizator 14:23, 17 Mai 2013
De ce nu inregistrati in 5314 cu diferente de curs valutar,daca este cazul?
cand vreau sa incasez pe client nu apare factura pentruca este in lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare garantie Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Buna ziua! va rog sa ma ajutati cum sa inregistrez in contabilitate o garantie aferenta unui contract de inchiriere apartament, proprietarul este pers. ... (vezi toată discuția)
Casa in valuta FLONA FLONA Daca patronul a achizitionat o masina second -hand din Austria cu numerar 11.000 euro (>5.000 ron), mi-a adus factura si chitanta. Ce fac ? fac casa in valuta ... (vezi toată discuția)
Evaluarea unei creante in lei. urfe urfe Care sunt inregistrarile aferente urmatoarei situatii: -in luna aprilie se emite catre un beneficiar din Franta, o factura in lei, ce reprezinta produse ... (vezi toată discuția)