avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum se elibereaza fractionat medicamentele pe reteta ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum se elibereaza fractionat medicamentele pe reteta electronica?

avand prescrise pe reteta electronica,spiriva 18mg si symbicort 160mg si negasind ambele medicamente decat in farmacii diferite,farmacistii din ambele farmacii spunandu-mi ca nu pot sa iau fractionat,a trebuit sa renunt la unul din medicamente.cine stie cum se procedeaza in asemenea cazuri il rog frumos sa ma informeze si pe mine! multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:55, 19 Mai 2013
Nu se procedeaza altfel.. ori asteptati sa le gasiti pe amandoua, ori cautati o alta farmacie unde gasiti toate medicamentele prescrise. Reteta ramane la farmacia de unde se elibereaza medicamentul.
Nu cred ca ar fi o solutie nici ca medicul sa va elibereze cate o reteta pt fiecare medicament, dar intrebati la urmatoarea vizita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie medicala madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua, Ieri seara am fost la Spitalul de urgenta militar din Bucuresti. In urma investigatiilr mi-au prescris un anumit tratament care includea ... (vezi toată discuția)
Obligatiile asistentului de farmacie Pharma88 Pharma88 buna ziua, sunt de profesie farmacist intr-o farmacie cu circuit deschis.In farmacia unde m-am angajat de cateva saptamani, o \\"studenta\\" la postliceala de ... (vezi toată discuția)