avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate un concediu medical sa prelungeasca CMI daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate un concediu medical sa prelungeasca CMI daca ramai cu jumatate de norma?

Buna seara, Sunt profesor si functionez la doua scoli,la fiecare cu cate o jumatate de norma. Contractul la una dintre ele mi se intrerupe la sfarsitul lui mai, odata cu revenirea titularei pe post din maternitate. Aceasta se intoarce numai pentru 2 zile cat sa poata sa-si ia concediu medical pana la sfarsitul anului. As putea sa imi iau si eu concediu medical cu cel putin o zi pana la revenirea titularei si cat timp acesta lucreaza fara a mi se intrerupe CIM daca raman cu o jumatate de norma la o scoala, si revin in locul titularei dupa ce acesta intra in medical?
Sau, ar exista vreo posibilitate, in cazul de fata, sa nu mi se intrerupa CIM timp de 2 zile cat revine titulara pe post, ar putea ea, cumva sa intre din maternitate in medical fara sa mai lucreze?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:34, 19 Mai 2013
Da, va puteti lua concediu medical pe durata celor doua zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Continuitate invatamant reluqqqqq reluqqqqq Am si eu o intrebare. Sunt profesor suplinitor de cca 2 ani pe postul unei persoane plecate in strainatate de 6 ani! Acum 2 ani am dat examenul de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata rataxen rataxen Buna ziua. am o speta cu privire la un contract de munca pe perioada determinata. Fiica mea a cistigat un concurs la o institutie pe perioada ... (vezi toată discuția)